Datum:

20.03.2015. 10:16

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 3573 pregleda

52. Međunarodni salon automobila i 9. Međunarodni sajam “Motopešn” od 20. do 29. marta na Beogradskom sajmu. Biće predstavljeno pedesetak premijera automobila, uključujući i one sa Ženevskog salona.

Međunarodni salon automobila, najstarija i najprestižnija izložba automobilske industrije na ovim prostorima, biće ove godine organizovan od 20. do 29. marta, zajedno s Međunarodnim sajmom motocikala i bicikala “MOTOPEŠN”, u halama 1, 2, 3, 4 i 5, na prostoru od 35.000 kvadratnih metara, uz učešće 400 izlagača, proizvođača, uvoznika i distributera svih automobilskih brendova, iz 26 zemalja sveta, koji posluju na našem tržištu.

Na sajmu će se pojaviti i banke, lizing kompanije i osiguravajuća društva, koji će potencijalnim kupcima pomoći da donesu pravu odluku i da svoju potrebu za vozilom reše na najbolji mogući način, kupovinom novog vozila iz široke sajamske ponude.

Kao domaćin i organizator zvaničnog sajma automobila s prestižne liste Međunarodne asocijacije proizvođača automobila OICA, Beogradski sajam je, zajedno sa strateškim partnerima u realizaciji ovog projekta – Udruženjem proizvođača drumskih vozila Srbije, Srpskom asocijacijom uvoznika vozila i delova i generalnim sponzorom Kompanijom DDOR – uložio izuzetan napor da i ovog proleća priredi izuzetan sajamski doživljaj i pravi praznik za ljubitelje automobila.

Posetiocima 52. međunarodnog salona automobila, stručnoj i širokoj publici biće predstavljeno pedesetak premijera automobila, od kojih će, naravno, najveću pažnju izazvati modeli koji u Beograd dolaze s tek završenog Ženevskog salona automobila i svoju svetsku postpremijeru doživljavaju pod kupolama Beogradskog sajma.

auto-Sajam-automobila_U

Međunarodni salon automobila, manifestacija koja se održava u bijenalnom ritmu, svake neparne godine, počev od ovogodišnjeg izdanja pa nadalje, obuhvataće sve vidove drumskog saobraćaja. Posle desetogodišnjeg programskog razdvajanja sajmova putničkih i privrednih vozila na dve manifestacije, koje su se u proteklom periodu iz godine u godinu naizmenično smenjivale pod pokroviteljstvom i po kalendaru asocijacije OICA, 52. međunarodni salon automobila ponovo objedinjuje sadržaj i program sajmova putničkih i privrednih vozila.

Ni ovog puta neće izostati vredne nagrade za posetioce. Glavno zanimanje publike svakako će biti usmereno na nagradne igre i takmičenja gde će glavne premije za najsrećnije i najuspešnije biti – dva automobila.

Svečano otvaranje održaće se u petak, 20. marta u 11 sati, u Hali 1 Beogradskog sajma. Salon će otvoriti ministar privrede u Vladi Srbije Željko Sertić.

auto-sajam-MALA

Radno vreme

Radno vreme Salona biće od 10 do 20 časova. Cena pojedinačne ulaznice iznosiće 300 dinara, grupne ulaznice 200, a grupne ulaznice za đake i studente 150 dinara. Cena parkinga po satu u krugu Sajma biće 100 dinara.

“Femili dej” zakazan je za četvrtak, 26. mart. Toga dana karta za roditelje s decom do 16 godina koštaće 500 dinara.

Dvotočkaši

Na Devetom međunarodnom sajmu motocikala “Motopešn”, osim što će moći da vide najbogatiju ponudu motocikala i opreme za vozače, posetioci će imati zadovoljstvo da prisustvuju premijeri velikog broja novih modela dvotočkaša na našem tržištu.

Bogata ponuda dodatne opreme na početku sezone svakako će još više zainteresovati sve ljubitelje motocikala i poklonike vožnje na dva točka.

Posebna pažnja biđe posvećena bezbednosti motociklista.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)