Datum:

14.11.2010. 21:30

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 6428 pregleda

Bentley je najavio mnoštvo poboljšanja u okviru Serije 51 (uz novi zabavni multimedijalni sistem) za Continental Flying Spur i Flying Spur Speed, pokušavajući da održi svežinu još koju godinu, dok ne stignu pravi noviteti. Dizajn Serije 51 bio je opcija i za Continental GT i GTC iz 2009. godine, ali ovo je prvi put da su deo limuzine za četvoro vrata.

Šta su opcije iz Serije 51 za Bentley Continental Flying Spur? Odgovor je: solidan broj poboljšanja za dobri, stari Bentley. Što se tiče unutrašnjosti, postoji odabir između 14 različitih boja i drvenarije, preporučenih od strane Bentley-evih dizajnera. Oni tvrde da njihov izbor nudi ”paletu kompleksnih ali harmoničnih kolor šema izrazite dubine i lepote”, ali u realnosti se to ipak svede na izbor između nekoliko setova drveta, kože i aluminijuma. Na zadnjem sedištu Bentley sada nudi razbacane jastučiće ”za još veće zadovoljstvo ekskluzivnim dizajnom”, ali se čini da će ova novina brzo odleteti nakon prvog dodavanja gasa. Kada je reč o spoljašnjosti, postojaće izbor od dve boje, zajedno sa novim felnama od 19 inča sa devetokrakom legurom  i sa otvorima na prednjem krilu, kako bi dopunili Seriju 51.

Novi zabavni multimedijalni sistem podrazumeva najnoviji Bentley-jev touchscreen sistem, sa hard diskom od 30 GB. Široki osmoinčni ekran nudi opcije poput TV i audio sistema, telefona, podešavanja udobnosti i satelitske navigacije.

Sve navedene opcije u okviru Serije 51 biće dostupne od marta 2011. godine.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)