Datum:

13.10.2016. 22:40

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Beloglavi orao je veličanstvena i plemenita ptica, smrtonosna po svoj plen, a ujedno je i simbol SAD. U ovoj priči se našla u prilično „uvredljivoj“ situaciji.

Naime, dotični orao se „sudario“ sa Saturn Aurom dok je leteo iznad autoputa u Klej Kauntiju. Kada je došlo do kontakta, ptica je jednostavno nestala. Ipak, preživela je sudar.

Kada je vozač zaustavio automobil i pogledao prednji deo, pronašao je orla zaglavljenog u otvoru odbojnika. Vrlo ponižavajuća slika za ovu kraljevsku pticu, koja nije bila nimalo oduševljena datom situacijom.

Vozač je pozvao službu za pomoć koja je oslobodila orla iz odbojnika, a šerif Klej Kauntija je postavio slike na Facebook uz objašnjenje: „Građaninu je izleteo beloglavi orao pred vozilo i ostao zaglavljen u masci vozila. Šerifska kancelarija Klej Kauntija i vatrogasna služba su izašli na lice mesta i oslobodili orla. Ptica je živa i uručena je B.E.A.K.S. prihvatilištu za divlje životinje. Svi su odradili odličan posao.“

Najvažnije u svemu su da su ptica i vozač dobro, a verovatno će im ovo iskustvo biti živo u sećanju u mesecima koji slede.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)