Datum:

28.11.2015. 14:44

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , , , ,

Statistika:

0 komentara 2879 pregleda

Džeremi Klarkson, Ričard Hamond i Džejms Mej možda više nisu deo Top Gear emisije, ali to neće sprečiti BBC da najavi božnićni Top Gear specijal baš sa njima trojicom.

Nazvana “Top Gear: From A-Z”, emisija je opisana kao “ekstravaganca u dva dela” koja obeležava i proslavlja uspeh ove emisije još od njenog početka 2002. godine. Narator će biti Džon Bišop, poznati engleski glumac i komičar, a u njoj će se naći mnoštvo odličnih kadrova, insajderskih informacija i nesvakidašnjih statistika iz prethodnih 13 godina, koliko postoji ova emisija.

Još uvek se malo toga provereno zna u vezi sa ovim specijalom, a BBC kaže da će biti mnoštva akcije iza kulisa, uključujući i misterioznog gosta iz sveta slavnih ličnosti. Gledaoci će moći da saznaju koliko akrobacija i trikova je izvedeno tokom “Klarkson ere”. Specijal će se fokusirati na “sjajno novinarstvo, prelepu fotografiju i trio sredovečnih muškaraca koji su predstavljali dušu ove emisije”.

Čini se da specijal neće imati mnogo svežeg i do sada neviđenog materijala, ali mogao bi poslužiti kao dostojan ispraćaj tri voditelja koji su mu doneli popularnost na globalnom nivou.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)