Datum:

03.10.2015. 17:30

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 5676 pregleda

Alfa Romeo Giulia nas je osvojila na privi pogled, od kako je predstavljen Quadrifogilio Verde maštamo da ga provozamo kao i većina automobilskih entuzijasta i zaljubljenika u brze automobile.

Ipak činjenica da se već duži vremenski period odlaže prestavljanje baznog modela počinje polako da iritira.

Danas su osvanule nove vesti i najave da će nam slabije verzije Alfa Giulia stići tek u martu tokom Ženevskog sajma automobila. Bazni modeli biće ponuđeni sa pogonom na sva četiri točka ili samo na zadnje, sa izborom automatsko ili šestostepenog ručnog menjača.

Prve isporuke se očekuju početkom jeseni 2016. godine što znači da će proći više od godinu dana od kako je svet ugledao Alfa Romeo Giulia QV. To je veoma dug period ali verovatno će vredeti sačekati, jer u Alfa Romeu kažu da su uložili ogromne napore kako bi Giuliu diferencirali od svojih direktnih konkurenata iz Nemačke.

Izvršni direktor Alfa Romea Harald Wester je izjavio. “Premium brendovi su postali slični, nude istu stvar. Ako bi smo preteravali u izjavi, mogli bi smo reći da su postali dosadni. Nova Alfa Giulia će ponovo vratiti vozača u centar pažnje, automobil će ponovo postati savršena sinergija čoveka i mašine. Stavljanjem vozača u centar pozornice, znači da su oni u srcu brenda.”

Podsetićemo da Alfa planira da lansira osam novih modela do 2018. godine, gde će Giulia igrati glavnu ulogu da pomogne italijanskom brendu da poveća svoju prodaju na 400.000 prodatih jedinica do kraja te godine.

Moramo priznati da je to poprilično ambiciozan cilj ako uzmemo u obzir da je Alfa u 2014. godini prodala 74.000 automobila. U svakom slučaju mi smo na Alfinoj strani i držimo joj palčeve da menadžment Alfa Romea uspe da ispuni zacrtane ciljeve.

Na slikama se nalazi Alfa Romeo Giulia Quadrifogilio Verde.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)