Datum:

24.11.2010. 10:21

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 7412 pregleda

Poslednji put smo čuli za Automoblox prošle godine, kada je vlasnik i dizajner te kompanije, Patrick Callelo, po prvi put predstavio potpuno novi tip jedinstvenih automobila igračaka: hot rod-ove. Pored toga što su zaista sjajan način da se dete upozna sa istorijom automobilske industrije, hot rodovi su, prema klincima, i veoma zanimljivi za igru. Ipak, do danas su dostupni samo kao Automoblox mini-ji.

Ovog (katoličkog) Božića, kompanija nudi sva tri hot rod stila kao Automoblox automobile u prirodnoj veličini (crveni HR1 za 45 dolara, žuti HR2 za 50 i plavi HR3 50 dolara). Tu je i debi novog Hot Road Trailer seta po ceni od 120 dolara. Ovaj set uključuje hot rod u prirodnoj veličini, pik-ap i prikolicu. Iako ste se već sasvim sigurno susreli sa Automoblox-om u nekoj od najpopularnijih prodavnica igračaka ranije ove godine, ovi hot rodovi u pravoj veličini su dostupni samo na sajtu Automoblox.com, za sada.

Zasnovano na ranijem iskustvu, deca starosti do četiri godine obično teže ka Mini-jima, dok se negde oko četvrte ili pete prešaltavaju na Automoblox-automobile u realnoj veličini. To treba imati na umu ukoliko planirate neko dete da iznenadite ovim poklonom za predstojeće praznike. Ako kupujete za odraslog, takođe se setitite da, iako su Automoblox-i u pravoj veličini vrlo impresivni, možete imati još više Mini-ja na polici, ne ograničavajući se na jedan.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)