Datum:

18.07.2018. 9:03

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

U velikom finalu konkursa “I AM FCA – Innovation Awards for Millennials” nagrađeni najbolji projekti studenata.

Personalizacija automobila, korišćenje multimedijalnog prostora, umrežavanje i nove tehnologije komunikacije, bezbednost i zaštita životne sredine, ideje su šest pobedničkih projekata studenata na temu – “Automobil budućnosti”. Pobednici su proglašeni na svečanoj dodeli nagrada, u okviru konkursa “I AM FCA – Innovation Awards for Millennials”, koji je organizovala kompanija FCA Srbija.

Priliku da u formi video-prezentacija, svoje originalne ideje predstavi u kompaniji FCA Srbija u Kragujevcu, ostvarilo je 12 finalista, studenata osnovnih i master studija Fakulteta organizacionih nauka i Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Kompanija FCA Srbija je ponosna na uspešno sprovedenu inicijativu “I AM FCA – Innovation Award for Millennials”, koja se već nekoliko godina sprovodi u Italiji. Zanimajući se za ideje mladih ljudi i nagrađujući one najuspešnije, FCA Srbija želi da motiviše i podstakne studente da razmišljaju o inovacijama i da ih praktično usmeri ka razvijanju sposobnosti da svoje ideje pretvore u projekte. Kompanija je izuzetno ponosna na sve mlade ljude koji su se odazvali pozivu i aktivno učestvovali na našem konkursu. Filmovi koji su danas prikazani, veoma su inspirativni, a kompaniji posvećenoj održivom razvoju, veoma je važno da zna kako nove generacije doživljavaju budućnost automobila.

Prvu nagradu, koja podrazumeva stručnu praksu u trajanju od šest meseci u kompaniji FCA Srbija osvojili su Luka Svilanović (FON) i njegov kolega Aleksandar Bošković sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu; dok su drugoplasirani Tijana Stefanović (FON) i Marko Čenić sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Trećeplasirani su studenti Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Kragujevcu, Aleksa Lazović i Ninoslav Čolović.

Projekti za korporacije

Konkurs “I AM FCA – Innovation Awards for Millennials”, deo je inicijative FCA Grupacije, koja se u Srbiji sprovodi od prošle godine i za cilj je imao prikupljanje ideja generacije “milenijalaca” i njihovo aktivno učešće u projektima koji ih približavaju poslovnom svetu jedne od velikih korporacija kao što je FCA.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)