Datum:

13.04.2012. 16:25

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 4956 pregleda

Celovečernje opijanje u Gradu greha kompanija „Hengover heven“ rešava samo jednom vožnjom njihovim autobusima. Vožnja traje 45 minuta i za to vreme putnici primaju injekciju koja je odobrena od strane američke administracije, a zadovoljstvo oslobađanja od mamurluka košta 130 dolara.

Američka Meka kocke, Las Vegas, grad gde je snimljena hit komedija Mamurluk, nudi originalno rešenje za sve one koji se probude sa užasnom glavoboljom nakon celovečernjeg opijanja.

Kako piše Dejli mejl, kompanija „Hengover heven” obećava da će mamurluk „kao rukom” nestati za svega 45 minuta po ulasku u njen specijalni autobus koji će opsluživati sve kockarnice u gradu.

Čarobni lek je injekcija koju je odobrila američka Adminstracija za hranu i lekove i čije davanje nadgleda anesteziolog.

„Ljudi dolaze u Las Vegas da bi se opustili i da bi se proveli. Da li treba da izgube dan godišnjeg odmora zato što im je barmen prethodne večeri previše dolivao? Naravno da ne treba!”, kažu u „Hengover hevenu”.

Autobus će u svoj prvi obilazak krenuti u subotu, 14. aprila. Da bi se mamurni popeli u njega treba najpre da plate „kartu” u iznosu od 130 dolara.

Kompanija nudi, takođe, i dolazak direktno u hotelsku sobu, ali to košta 500 dolara.

„Hengover heven” na svom sajtu ističe da ne zagovara alkoholizam.

Izvor: RTS

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)