Datum:

26.12.2017. 10:38

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Nagrada “Autobest 2018” za “best baj Evropa” (najbolja kupovina) pripala je “sitroenu C3 erkros”.

Od 2001. godine, “Autobest”, svake godine, nagrađuje vozilo koje je osvojilo najviše glasova. Učestvuje 31 novinar specijalizovan za automobilizam iz 31 evropske zemlje. Oni glasaju uvažavajući 13 kriterijuma ocenjivanja, među kojima su: odnos cena-kvalitet, dizajn, udobnost i tehnologije, kao i kvalitet usluga i dostupnost rezervnih delova u distributivnoj mreži.

Novi kompaktni SUV “sitroen C3 erkros” ilustruje međunarodnu ofanzivu brenda. Lansiran u oktobru, ovaj model dosad ima više od 30.000 porudžbina u Evropi. On osvaja svoje klijente kabinom koja je obeležena jedinstvenim umećem “Sitroena” po pitanju prostranosti, modularnosti i osvetljenja.

Njegova osobenost je naglašena širokom ponudom personalizacije, sa 90 spoljašnjih i pet unutrašnjih uređenja. Inspirisan očekivanjima klijenata, ovaj people minded SUV nudi neverovatnu prostornost i modularnost, a prema spoljašnjosti se otvara zahvaljujući svom staklenim panoramskim krovom.

Nosilac programa Citroen Advanced Comfort, novi “C3 erkros” pruža uživanje u kabini, kao i neverovatno iskustvo u vožnji. Podjednako udoban i u gradu i na otvorenom putu, njegova spremnost za avanturu je pojačana zahvaljujući funkciji Grip Control sa Hill Assist Descent sistemom. Tu je 12 modernih tehnologija za pomoć u vožnji, četiri nove tehnologije za povezanost, a osvojio je i maksimalnih pet zvezdica na Euro NCAP testu.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)