Datum:

11.01.2018. 16:31

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Audi je skinuo veći deo kamuflaže sa svog novog SUV modela i omogućio nam uvid u dizajn spoljašnjosti ovog vozila.

Naime, novi SUV model kompanije Audi snimljen je tokom, verovatno poslednjih testova pre zvanične premijere, sa minimalnom dozom kamuflaže, čija je svrha skrivanje crta i linija dizajna od radoznalih pogleda.

Nemački proizvođač automobila je izgleda ipak želeo da još uvek ne otkriva sve, pa je prelepio veći deo zadnjih svetala, koja se verovatno prostiru čitavom širinom vozila, slično kao na konceptu ovog automobila iz 2017. godine, koji je predstavljen na sajmu automobila u Detroitu.

Audi nije do kraja otkrio ni prednji deo vozila, s obzirom da automobil na fotografijama ima delimično prekrivene farove i branik.

U suštini, Audi Q8 će biti sportska i luksuznija verzija modela Q7, sa formom kupea i dizajnom koji je manje konzervativan i koji, moramo priznati, malo podseća na Urus.

Motorizacija će najverovatnije biti preuzeta od novog Audija A8, koji je predstavljen prošle godine, a pretpostavlja se da će u vrhu game biti mesta za moćnu RS Q8 varijantu.

Zvanična premijera modela Audi Q8 mogla bi da se održi već tokom sledeće nedelje na sajmu automobila u Detroitu, mada, ako se to i ne desi tu je Ženeva. U svakom slučaju, ovaj model će biti predstavljen najkasnije do proleća.

Foto: Automedia, Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)