Datum:

27.05.2018. 9:31

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Druga epizoda promotivne serije koju je osmislila kompanija Audi za svoj novi SUV model Q8 je već puštena na društvene mreže, ali, bar za sada, teško da će ikog ubediti da kupi taj automobil.

Iako je video užasan, sam SUV izgleda obećavajuće. Veruje se da je vizuelno Audi kreirao modele Q8 i Q8 Sport oslanjajući se na dizajn koncept modela što nikako nije loša stvar. Prema tome, očekujemo uske farove, veliku masku (rešetku) hladnjaka i masivne branike zbog kojih će izgledati agresivno. Tome će doprineti i veliki usisnici za vazduh, te bi ovaj model mogao da se učini privlačan svima koji budu mogli da ga priušte.

Nedavne špijunske fotografije su nam otkrile enterijer modela Q8, te smo imali prilike da vidimo ekran infotejnment sistema integrisan u centralnu konzolu. Videli smo još i kožni volan i digitalnu instrument tablu.

Naime, model Q8 će biti postavljen na Volkswagenovoj MLB platformi, te će se prodavati sa širokim izborom agregata. Uvodni model će imati četvorocilindarski agregat radne zapremine dva litara koji razvija 252 konjske snage.

Biće dostupni još i troilitarski V6 koji će razvijati 355 konjskih snaga i V6 u pogonskom hibridnom sklopu koji će razvijati 443 konjske snage.

Najavljene su i S Q8 i RS Q8 verzije, a RS Q8 će razvijati oko 530 konjskih snaga.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)