Datum:

08.08.2017. 19:09

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Pre nekoliko dana predstavljen je intrigantni Audi Q1 koncept kog je zamislio ambiciozni dizajner, a kako bi priča oko budućih SUV-ova ovih proizvođača bila kompletna, sada je tu nedostajući deo slagalice, Q4.

Audi je registrovao sve nazive od Q1 do Q9, ali Q1, Q4, Q6, Q8 i Q9 još uvek nisu dodeljeni nijednom proizvodnom modelu, pa je logično pretpostaviti da će svi ovi nazivi u budućnosti biti iskorišćeni.

Audi je ranije potvrdio da će Q4 ući u proizvodnju 2019. godine, a njegovi rivali biće BMW X4 i Mercedes-Benz GLC. Imajući to u vidu, Lorenzzo Mariotti je napravio rendere ovog vozila.

Samo delimično je inspirisan Prologue konceptom i Audijevom aktuelnom dizajnerskom direkcijom. Prednji deo nema tradicionalnu rešetku, već samo male vazdušne otvore i horizontalne farove. Njegovim bočnim stranama dominiraju nadrealno veliki točkovi i niskoprofilne gume, upareni sa tankim prozorima i niskim krovom, čime ova kreacija više podseća na visoku limuzinu, a na ne SUV.

Iako finalna verzija iz Audija sigurno neće izgledati ovako, svakako će biti interesantno videti koliko će ovaj i pravi model zapravo biti slični.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)