Datum:

26.01.2014. 12:04

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 3318 pregleda

Samo ime Audi “A9” zvuči impozantno. Najavljivan prvo kao konkurent Mercedesu CL, a kasnije kao veći A7, ovaj automobil stalno postavlja pitanje pred čelnike nemačke kompanije: šta Audi želi od svog budućeg vodećeg modela. I dok se u Audiju i dalje vode razgovori o tome kako će izgledati novi A9, dotle se postavlja pitanje da li A9 treba da bude kupe ili sportbek verzija ili,pak, automobil u nekom sasvim trećem izdanju.

Ovu informaciju potvrdio je i šef marketing ovog velikog automobilskog imena Luka di Meo, koji je potvrdio reči izvršnog direktora kompanije da “Audi vidi veliki potencijal u SUV i segmentu limuzina”.

Iz ovoga se može razumeti da Audi traži nešto novo, nešto što će njihov brend učiniti još jačim. Jasno je da potencijalni A9 mora odskakati i biti vanserijski. U suprotnom čitava priča oko njega ne bi trajala toliko dugo.

I dok čelnici Audija ne odluče kako će A9 izgledati, jedno je sigurno. Ovaj automobil od koga Audi očekuje da javnosti prikaže njihovo viđenje budućnosti sasvim sigurno neće uskoro ugledati svetlost dana.

Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)