Datum:

19.10.2011. 16:47

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 6371 pregleda

Audi A7 Sportback porodica dobila je još jednog novog člana S verzije. Standardna oprema ograničenog S izdanja uključuje unutrašnjost i spoljašnjost S linije, kožna sedita, automatsku kontrolu temperature i MMI navigaciju.

Izdanje S linije uključuje 19-inčne aluminijumske točkove, sportsko vešanje, crni unutrašnji trim sa aluminijumskim detaljima, sportska sedišta, elektronski podesiva sedišta i multifunkcionalni sportski upravljač sa tri paoka. Spoljašnja S linija odlikuje se specijalnim branicima, zadnjim spojlerom, hromiranim izduvnim cevima i vidljivo postavljenim obeležjima S linije.

U standardnu opremu Audija A7 Sportback S izdanja uključeni su i metalik farba, Valcona koža, kožni paket, Audi Music Interface, MMI navigacija, automatska kontrola temeprature, Audi Parking Plus, ambientalno osvetljenje i alarm protiv krađe.

Svi Audi A7 Sportback modeli dostupni su u verziji S-izdanja. Cena takve verzije je dodatnih 11.200 evra. Za sada je specijalno izdanje dostupno samo u Holandiji. Nepoznato je da li će se ponuda uskoro proširiti i na druga tržišta.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)