Datum:

10.10.2011. 22:27

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 8564 pregleda

Od svih automobila koja su imala uloge u filmovima o tajnom agentu Džejms Bondu, nijedan ne predstavlja nezaobilazni deo Bond imiža kao što je to slučaj sa Aston Martinom. Ali, šta je sa brodovima? Bondova vozila za vodene površine kreću se od letelica na vazdušnim jastucima do podmornica, Sunseeker  glisera, megajahti, pa čak i pravih pomorskih brodova. Ali, jedan dizajner došao je na ideju da spoji Aston Martin sa gliserom i rezultat toga upravo je pred vama.

Ime mu je Voyge, dugačak je 16.8 metara i predstavlja materijalizaciju vizije pomorskog arhitekte i vlasnika jednog od Aston Martin automobila Luiza de Basta, koji je dizajnirao nekoliko Magnum jahti do sada. Ime ovog glisera prati tradicionalno davanje imena Aston Martin modelima, kao što je to slučaj sa Vantage, Virage, Vanquish i Volante modelima. Osim značenja, deli i druge prepoznatljive elemente Aston Martin dizajna, u šta se možete i sami uveriti pregledom donje galerije slika.

Rezultat nije samo gliser inspirisan Aston Martinom, već i Aston Martin koji se kreće po vodi. Lako se može zamisliti na nekoj od svetskih luksuznih destinacija poput Sen Tropea ili Monte Karla, zar ne?

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)