Datum:

11.03.2020. 9:19

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Ukoliko ih ne možete pobediti, pridružite im se – po svemu sudeći, to je mantra Aston Martin brenda u ovom trenutku, jer slavni britanski brend lansira svoj novitet koji je u skladu sa glavnim trendom automobilske industrije, odnosno krosover.

Nakon što su jedva izbegli finansijski kolaps prošle godine, slavni brend, čuven po kreiranju automobila u kojima uživa Agent 007, sprema se da osvoji prethodno neistraženu kategoriju. DBX model koji je nastao kao rezultat njihovog truda, prema navodima ima dušu sportskog automobila, koji će biti sasvim prilagodiv zahvaljujući Q by Aston Martin programu.

Kako bi demonstrirali šta je sve moguće sa opcijama prilagođavanja novog krosover automobila, Aston Martin brend je kreirao varijantu sa urbanim mat eksterijerom, sjajno crnim točkovima i enterijerom koji je akcentovan dijamantski dezeniranim detaljima. Karbonski finiš glavne konzole dodatno naglašava luksuzni izgled. Taj materijal, kako kažu iz slavnog brenda, mašinski je kreiran od jednog bloka, koji se sastoji od 280 ručno nanešenih slojeva, koji su potom obrađeni zarad dobijanja teksturnog finiša.

DBX model proveo je više godina u razvoju, a po prvi put je virtuelno modeliran 2015.godine, da potom fizički bio proizveden i testiran 2018. Aston Martin u svojoj zvaničnoj izjavi kaže da se kompanija nada da će ovim novitetom uspeti da kreira neprimetni spoj automobila sportskih performansi, sa versatilnošću luksuznog SUV. “DBX takođe obeležava ključni momenat u izvođenju treće i finalne faze našeg Second Century plana, ne predstavljajući samo obećano proširenje naše flote, već naglašavajući početak proizvodnje u drugoj Aston Martin fabrici”, izjavio je Endi Palmer, CEO Aston Martin brenda.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)