Datum:

19.07.2011. 19:50

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 4175 pregleda

Nakon pojave modela Virage i Vantage S na azijskom tržištu, Aston Martin je odlučio da obelodani svoje planove koje ima za kinesko tržište, a tiču se pojave novih filijala u narednih 12 meseci. Britanska kompanija ima velike planove za ovo tržište, obzirom da je baš na njemu ostvarena najveća prodaja u celoj Aziji – za 25% više u 2010. godini u odnosu na prethodnu, 2009.

”Sada je pravi trenutak da ubrzamo svoj rast u Kini”, smatra menadžer Aston Martina dr Ulrih Bez. ” Kina je najveće tržište luksuznih automobila i nudi potencijal za dalji rast, što bi nam omogućilo da ostvarimo svoju nameru da budemo manje zavisni od klasičnih zapadnih tržišta”.

”U aprilu smo na Salonu automobila u Šangaju prikazali za kinesko tržište prikazali nove Virage, Vantage S i Rapide modele, a i One-77 se po prvi put pojavio na ovom tržištu. Tokom salona videli smo da postoji velik interes za naše automobile i veliki entuzijazam od strane kineske publike,” dodaje regionalni direktor Aston Martina za Aziju-Pacifik, dr Mejtu Benet.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)