Datum:

29.10.2019. 9:02

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Aston Martin je kompanija koja je poznata po tome što pravi prave, sportske automobile. Tokom prethodnih nekoliko godina, okrenula se i proizvodnji svog prvog krosovera, ali i hiper automobila. Ovoga puta, predstavnici britanskog brenda su otkrili planove koji podrazumevanju i kreiranje ograničene serije motocikala!

Detalja ima jako malo, ali je poznato da će Aston Martin sarađivati sa kompanijom Brough Superiror. Njihov cilj je kreiranje motocikla koji će predstavljati “savršen balans izemđu performansi i dizajna”.

Poznato je i da će prvi motocikl biti rezultat “vizija Mareka Rajhmana, izvršnog potpredsednika britnaske kompanije i izvršnog direktora kompanije Brough Superior, Tijerija Anrijeta”. Obojica su entuzijasti kada su u pitanju motocikli, te se očekuje da će krajnji rezultat biti zaista impresivan.

Nažalost, tizer skica ne otkriva puno toga. Međutim, na osnovu nje možemo zaključiti da će taj motocikl imati lep dizajn, da će biti performantan i da će imati jedno sedište. Rečeno je i da će on biti izrađen od “najfinijih materijala”.

Motocikl će premijerno biti predstavljen na EICMA salonu, 5. novembra. On će nositi oznaku kompanije Aston Martin. Rečeno je da će se legendarnda značka “krila” po prvi put u istoriji pojaviti na nekom dvotočkašu.

Nema nikakvih informacija o tome da li je birtanski brend odlučio da se oproba i na tržištu dvotočkaša. Međutim, Rajhman je rekao da saradnja sa Brough Superior predstavlja šansu da se jedinstveni pogled na lepotu i inženjering njegove kompanije prenese na jedinstveno vozilo sa dva točka.

Nema podataka ni o potencijalnoj ceni, ali velike su šanse da će ovaj motocikl biti najjeftinije vozilo kompanije Aston Martin.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)