Datum:

15.01.2013. 19:40

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

2 komentara 7739 pregleda

Aston Martin počeo je proslavu svog rođendana na današnji dan, 15. januara, sa predstavljanjem novo Cenentary Edition Vanquish modela i objavljivanjem specifikacija Cenentary edicije koje će biti dostupno širom sveta u samo 100 primeraka, a koje će uključivati V8 Vantage, DB9, Rapide i Vanquish linije.

Spoljašnjost automobila ima jasne oznake da je reč o specijalnom modelu za stogodišnjicu ovog brenda, a specijalan tretman nije zaobišao ni unutrašnjost. Jedinstvenost ovih modela ističe se Deep Soft crnom kožom – koju je ranije imao samo One-77 hiperautomobil – sa srebrnim šavovima, specijalnim oznakama i detaljima koji simbolišu Aston Martinovu stogodišnjicu.

Svaki model dolaziće sa kutijom punom poklona povodom rođendana, a među njima su futrola za ključeve, dugmad za manžetne, penkalo i Bang & Olufsen slušalice, svi u tonovima i sa oznakama stogodišnjice.

Specifikacije nekih verzija variraće od tržišta do tržišta, ali svi modeli biće pravljeni u fabrici u Gejdonu u Vorikširu. Već sada je dostupan za narudžbinu, a cene Cenentary Edition modela mogu se saznati kod 146 Aston Martinova dilera u 46 zemalja širom sveta.

Foto: GTspirit

2 komentara

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)