Datum:

18.12.2012. 19:16

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

1 komentara 5944 pregleda

Luksuzni britanski proizvođač automobila Aston Martin iduće godine obeležiće svoj prvi vek uspešnog poslovanja kroz seriju internacionalnih proslava.

Prvi datum u nizu biće 15. januar 2013. godine kada će biti obeležen početak istorijske godine događajem nazvanim “Centenary Launch”. Tom prilikom Aston Martin će predstaviti jedan od svojih prvih modela – A3, skupa sa novim Vanquishom. Događaj će biti organizovan u središtu ove kompanije, a svojim govorima uveličaće ga najprominentniji ljudi Aston Martina.

Glavni deo proslave dešavaće se između 15. i 21. jula naredne godine, a uključivaće posete Aston Martinovom središtu i fabrikama, kao i vozačke ture, od kojih će najupečatljivija biti ruta inspirisana Džejms Bondom. Kretaće se širom Engleske i Velsa, pri čemu će se obilaziti brojne lokacije gde je snimana saga o čuvenom britanskom 007 agentu. Deo rute biće i vožnja kroz Hajlends i škotska ostrva, a biće ogranizovan i reli kroz ukupno šest evropskih zemalja. 20. jula zakazana je velika rođendanska proslava, a 21. jula u centralnom Londonu održaće se veliki “Centenary Concours”.

Kako bi obeležio svoj prvi vek u automobilskoj industriji, Aston Martin je kreirao specijalan logo za potrebe stogodišnjice (slika iznad).

1 komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)