Datum:

01.06.2012. 13:27

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 4213 pregleda

Projekat Aston Martina AM310, predstavljen prošlog vikenda na ovogodišnjem Concorso d’Eleganza Villa d’Este događaju, predstavlja nagoveštaj o tome kako će izgledati zamena za DBS za iduću godinu. Proizvodna verzija ovog kupea biće premijerno predstavljena u avgustu na Pebble Beach-u, a u prodaji će se naći početkom naredne godine, sa cenom od oko 300.000 dolara (oko 243.000 evra).

Kada je reč o dizajnu, ovaj automobil inspirisan je Aston Martinovim One-77 superautomobilom. Nova generacija DBS-a možda će se zvati ”Vanguard” ili ”Vanquish”. Početak proizvodnje vremenski će se poklopiti sa stogodišnjicom ovog luksuznog britanskog brenda.

Proizvodni model biće zasnovan na laganijoj verziji trenutne VH arhitekture ove kompanije, sa značajnim poboljšanjima u vešanju, a u izradi karoserije široko će se upotrebljavati karbonska vlakna kako bi se težina što je moguće više smanjila.

Britanski mediji prenose da će ova kompanija razviti i moćni 6.0-litarski V12 motor koji će razvijati preko 570 KS.

Na pomenutom Concorso događaju, Aston Martin je odlučio da ne prikaže unutrašnjost ovog automobila, koja će navodno biti u potpunosti izmenjena kod proizvodnog modela.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)