Datum:

30.04.2016. 16:32

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Appleov Titan projekat o kom se već neko vreme priča konačno bi mogao da ugleda svetlost dana, a priča se o tome da je ova kompanija u Berlinu osnovala tajnu laboratoriju u kojoj će se razvijati ovo vozilo.

Malo toga se zna o misterioznoj laboratoriji, a nemački mediji prenose da će u njoj raditi najveći stručnjaci nemačke automobilske industrije. Nisu poznata njihova imena, ali u izveštaju stoji da Apple planira da angažuje ljude koji “progresivno razmišljaju” – mlade ljude sa iskustvom u prodaji, razvoju softvera i hardvera i inžinjerstvu.

Apple planira da angažuje i austrijskog Magna Steyr proizvođača automobila kako bi napravio ovo vozilo. O tome još uvek nema zvaničnih informacija, a pomenuta kompanija svakako bi bila na visini zadatka, kada se završi sa proizvodnjom Mini Contryman i Paceman modela.

Apple će svoje vozilo lansirati kroz programe iznajmljivanja ili deljenja prevoza (car-sharing), zato što još uvek nema svoja predstavništva niti servisne centre. Uprkos svemu što se do sada moglo čuti o ovom vozilu, iCar ipak neće imati tehnologiju autonomne vožnje isprva, ali bi ona mogla da se pojavi naknadno.

Gigant iz Kalifornije nije komentarisao ove navode, ali je nagovestio da bi pomenuti model mogao biti predstavljen do kraja 2020. godine.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)