Datum:

23.10.2014. 16:09

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 2930 pregleda

Auto moto savez Srbije (AMS S) pozvao je danas vozače da, zbog osetnog pada temperature, obilnih kiša u nižim predelima i snega na planinama koji se očekuju tokom dana, kao i magle koja smanjuje vidljivost i usporava saobraćaj, brzinu kretanja prilagode uslovima na putu.

Prema podacima Uprave granične policije, trenutna zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima su do 30 minuta.

Zbog radova je zatvorena naplatna stanica “Smederevo”, na autoputu prema Nišu. Radovi će trajati 45 dana. Alternativni pravci su naplatne stanice “Kolari” i “Požarevac”.

Od 07.00 do 17 časova izvode se radovi na održavanju dela autoputa od petlje “Vrčin” do petlje “Mali Požarevac”, u smeru Beograd – Niš.

Zbog radova na zelenom pojasu na autoputu, od petlje “T6” do petlje “Dobanovci” u smeru Beograd – Šid i od petlje “Dobanovci” do petlje “T6” u smeru Šid – Beograd. Radovi će se izvoditi od 07.00 do 17 časova.

Na autoputu kroz Beograd, od mosta “Gazela” do naplatne rampe “Bubanj Potok”, u oba smera, radiće se do 29. oktobra.

Od danas do 15. novembra biće izmenjen režima saobraćaja na državnom putu na obilaznici oko Beograda, sektor B5, zbog zatvaranja trake od semaforizovane raskrsnice ispred tunela Straževica do petlje Orlovača.

Radovi će biti obezbeđeni saobraćajnom opremom i signalizacijom i saobraćaj će biti preusmeren vertikalnom signalizacijom na Kružni put, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Tanjug/Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)