Datum:

29.05.2017. 16:30

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Tjunerska kuća Mopar, koja je deo kompanije Chrysler, predstavila je kolekciju od 92 dodatka za poboljšanje raznovrsnosti FIAT-a 500L i optimizovanje njegovih funkcionalnih i teretnih mogućnosti.

Nakon promcije redizajniranog FIAT-a 500L, koji je od sada dostupan u verzijama Urban (standardna varijanta), Cross (bivši Trekking) i kao produženi Wagon (prethodno Livnig), oglasio se i Mopar sa svojom ponudom unapređenja ovih vozila. 

Na raspolaganju su rešenja za uređivanje prtljažnog prostora, poput štitnika, mreža i organizatora tereta, te za povećanje transportnih mogućnosti.

Mopar je kreirao i nosače za bicikle, daske za surfovanje, skije i kutije, koji se lako mogu postaviti na krovne nosače, kada god je potrebno da se ponese više nego što može da se smesti u prtljažnik automobila. 

Tu su još i praktične i odgovarajuće vešalice za kačenje garderobe, štitnici zadnjeg dela sedišta, dodaci za prednje sedišta sa velikim brojem džepova i držač za tablet uređaje…

Mopar nudi i filter za putničku kabinu sa anti-alergijskim funkcijama. Koristeći svojstva polifenola, novi filter može da smanji prisustvo alegrena u unutrašnjosti vozila. 

U posebne dodatke spadaju i praktičan, uklonjiv i periv zaštitni umetak za prtljažnik (namenjen za pevoz kućnih ljubimaca), štitnik prtljaga u delu prema zadnjem braniku, kruti razdelnik prtljažnog prostora, zadnji štitnici za sunce i praktično kućište za zadnja sedišta. 

Osim toga, ponuda obuhvata i specijalno dizajnirane 17 inčne alu felne.

Izvor: B92 

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)