Datum:

01.08.2012. 13:25

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 4458 pregleda

Alpha-N nedavno je objavila detalje o svom do sada najambicioznijem projektu, a to je Alpha One Supercar. Reč je o projektu otprilike istih proporcija kao što su RUF CTR3 i 9ff GT9. U njegovoj osnovi je Porsche Cayman, ali nova impresivna karoserija, redizajnirano upravljanje i kompletan paket performansi čine ga potpuno jedinstvenim.

Za sada se ne zna mnogo o ovom automobilu. Osim dve objavljene fotografije, poznate su i neke od njegovih karakteristika, poput snage od 300 i 800 konja koji verovatno podrazumevaju višestruke specifikacije motora. Težak je između 1.080 i 1.280 kg, što će varirati u zavisnosti od odabranog pogona. Imaće karoseriju od karbonskih vlakana i šasiju pomenutog Porsche Caymana.

Kao što na slikama možete videti, karoserija ovog automobila je nova. Dizajn je, gledano iz različitih uglova, inspirisan Porscheovim 918 Spiderom. Zadržao je Caymanov jedinstveni krovni profil i motor smešten pozadi.

Za sada je to sve što se zna o ovom automobilu. Ukoliko se osvrnete na druge projekte iz Alphe-N, kao što su BMW E92 M3 i BMW 1M Coupe, sami možete izvesti zaključak o tome da li će i koliko ovaj novi superautomobil biti uspešan.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)