Datum:

11.06.2016. 17:29

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Komercijalni direktor kompanije “Fijat-Krajsler automobili Srbija” Umberto Janučeli predstavio je u Beogradu dva nova vozila.

– Samo nekoliko dana posle prikazivanja u Italiji, u prilici smo i da na tržištu Srbije predstavimo dva nova modela – ponosno je rekao Janučeli na svečanoj promociji vozila u “FKA centru” u Beogradu.

Zvezda dana svakako je bila nova “alfa đulijeta”, koja, prema planovima kompanije na globalnom nivou, već do 2018. treba da dostigne prodaju od 400.000 jedinica.

– “Alfa đulijeta” je remek-delo dizajna, savršene tehnologije, i verujem da će lako naći put do kupaca – rekao je Janučeli prilikom predstavljanja automobila od kojeg je teško odvojiti pogled.

Cena “alfa đulijete” će se kretati od 30.000 pa sve do 40.000 evra na našem tržištu.

Drugi novitet od kojeg kompanija očekuje da nastavi dobre prodajne rezultate “fijat tipo” verzije sedan je petovratni model, hečbek, koji je, čini se, još bolje “skockan” od limuzine.

– Početna cena automobila “fijat tipo hečbek” s veoma dobrim paketom opreme je 11.990 evra – rekao je Janučeli.

02 Fiat-Tipo mitic

I dalje je kupovina vozila iz prodajnog asortimana “FKA Srbija” olakšana sistemom “staro za novo”, kao i dinarskim kreditima bez učešća.

– Do kraja juna važiće i program reciklaže, pa je ovo i poziv svima koji žele da se reše svojih starih vozila i da kupe novo, savremeno, bezbedno, ekološki priihvatljivije, da požure – istakao je komercijalni direktor “FKA Srbija” Umberto Janučeli.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)