Datum:

20.10.2017. 19:52

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Alfa Romeo i Maserati usporavaju sa proizvodnjom u svojim italijanskim fabrikama, nakon što je u Kini došlo do važne promene na tržištu.

Ova dva italijanska brenda suočavaju se sa padom prodaje u Kini, nakon što su lokalne vlasti donele novo pravilo o tome na koji način interakcija između proizvođača i dilera mora da izgleda. Ono se odnosi na zabranu pravljenja zaliha proizvođača za dilere.

Zato će proizvodna linija Maserati Levantea biti obustavljena na dve nedelje, u oktobru i novembru, dok će proizvodnja Alfa Romeo Giulia i Stelvio modela u Kasinu biti smanjena na 265 automobila po smeni. Produkcijs Alfa Romeovih modela smanjena je nakon što je FCA smanjila proizvodnju za četiri petka od sredine septembra, što je dovelo do gubitna više od 2.000 jedinica.

Uvoz u Kinu Alfa Romeo Stelvio i Guila modela značajno je smanjen; u junu je Alfa Romeo izvezao 1.006 jedinica Stelvio modela u Kinu, 2.666 u julu i samo 227 u avgustu. Maserati je, s druge strane, izvezao u proseku 250 Levantea u julu i avgustu, što je manje od mesečnog proseka u prvoj polovini ove gogine, koji je iznosio više od 800 jedinica.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)