Datum:

18.05.2016. 19:16

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Alfa Romeo i Mopar su predstavili poboljšanja dizajna za novi Giuliu.

Dizajniran tako da zadovolje estetske i funkcionalne potrebe kupaca, set detalja o kom je reč uključuje okruženje oko rešetke od karbonskih vlakana i kućišta retrovizora od istog materijala. Kupci se takođe mogu opredeliti za aerodinamične detalje na karoseriji, koji uključuju prednji spojler, izmenjene bočne pragove i zadnji difuzor.

Dalja poboljšanja Giulie ovom paketu dodaju i nove točkove od aluminijumskih legura, veličine od 17 do 19 inča. Kupci sa skromnijim budžetom moći će da odaberu aluminijumske poklopce sa rezervoar i ulje, kao i za ventile guma sa Alfa Romeo logom.

U okviru paketa nalaze se i različita rešenja sa prevoz mnogih stvari: od držača za bicikle i čamce pa do kutija na krovu i prostora za skije.

Unutrašnjost je zapala u potpuno drugi plan, zato što su izmene u njoj daleko skromnije i uključuju ručicu menjača od karbonskih vlakana i osvetljene bočne pragove sa okruženjem od karbonskih vlakana. Tu je i specijalni sklopivi deo za prtljag, kao i patosnice napravljene od “elegantne plastike”.

Neki od pomenutih detalja biće dostupni kada se i pojavi ovo vozilo, a nekima će trebati vremena da budu implementirani, što nije iznenađujuće ako u obzir uzmemo da kompletan paket podrazumeva oko 80 različitih dodataka.

alfamopar1

alfamopar3

alfamopar2

alfamopar4

 

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)