Datum:

27.02.2013. 13:36

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 6286 pregleda

Alfa Romeo je nedavno objavio zvanične detalje o proizvodnoj verziji Alfa Romeo 4C modela koja će premijerno biti predstavljena na Salonu automobila u Ženevi. Sada su objavili set novih fotografija koje nam otkrivaju i unutrašnjost ovog automobila.

Dizajn unutrašnjosti bogat je karbonskim vlaknima, što doprinosi osećaju lakoće, tehnološke inovativnosti i jedinstvenosti. Sedišta su napravljena od kompozitnog materijala i odražavaju sportski duh automobila, dok je instrument tabla jednostavna i dizajnirana tako da bude laka za korišćenje. Kontrole za menjač nalaze se na upravljaču.

Kako bi se osiguralo jedinstveno okruženje, kompletna kabina sadrži čitav niz detalja od aluminijuma koji naglašavaju sportsku stranu 4C modela. Kada je reč o spoljašnjosti, najupadljiviji su agresivni blatobrani, čije linije odlučno vode ka zadnjoj strani automobila. Tu su i zadnja svetla i vazdušni otvori koji upotpunjuju doživljaj da je reč o zbilja moćnom automobilu.

Kada smo kod njegove moći, proizvodni 4C model će imati novi 1750 turbo benzinski motor sa direktnim ubrzgavanjem i 240 konjskih snaga. Reč je, zapravo, o unapređenom motoru koji je imala Giulietta. Poboljšanja nisu zaobišla ni izduvni sistem koji je optimizovan u skladu sa sportskim ambicijama ovog modela.

Motor je uparen sa Alfa TCT menjačem čije su kontrole, kao što je već rečeno, na upravljaču. Novina u ovom modelu je Alfa DNA opcija sa tri standardna podešavanja koja omogućavaju tri moda vožnje – “Dynamic”, “Natural” i “All Weather”, dok dodatni raspoloživi “Race” odnosno trkački mod koji obećava uzbudljivu vožnju na traci.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)