Datum:

06.06.2011. 13:41

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 5125 pregleda

U svim ovlašćenim Honda servisima, do 15. avgusta, vlasnici vozila mogu obaviti sezonsku kontrolu po akcijskoj ceni od 929 dinara, kao i ostvariti popust od 15% na određene proizvode i usluge. Takođe, atraktivna novost u svim Delta Automoto centrima jeste plaćanje servisnih usluga na tri rate bez kamate, platnim karticama Banke Intesa.

Akcijska sezonska kontrola Honda automobila u iznosu od 929 dinara, podrazumeva sledeće tačke provere: kočioni sistem, rashladni sistem, stanje pneumatika, signalizacija, akumulator i sirena, donji postroj, izduvni sistem, nivo tečnosti, stanje klinastog remenja, poluosovine i stanje manžetni, vetrobran, prskalice i brisači, prva pomoć i sigurnosni trougao i probna vožnja pregledanog automobila. Osim navedenih tačaka provere, za vreme trajanja letnje akcije, 15% popusta je omogućeno na sledeće usluge: zamena polen filtera i dopuna klima uređaja, metlice brisača, zamena kočione tečnosti i diskova, zamena ulja u menjaču, zamena kompleta kvačila, i Pro Honda proizvode za održavanje vozila, vrhunskog kvaliteta.

Lepa vest i za sve koji žele da izraze svoju strast prema Honda motociklima – Honda GAS kolekcija garderobe, u vreme trajanja letnje akcije, takođe je na popustu od 15%. Hondina kolekcija kreirana u saradnji sa prestižnom markom GAS, sadrži žensku, mušku i dečiju liniju, a izrađena je od visoko kvalitetnih materijala i izražava oštar karakter kao i sami Honda motocikli.

Osim letnjih popusta, Delta Automoto je svojim klijentima omogućio i plaćanje na tri rate bez kamate, putem Banka Intesa platnih katica MasterCard, Visa i American Express.

Izvor: Delta Automoto PR

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)