Datum:

16.11.2011. 10:09

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 7797 pregleda

Od juče je počela velika tradicionalna Honda post prodajna akcija u toku koje će vlasnici Hondi moći da obave zimsku proveru svog vozila za samo 929 dinara, ali i da ostvare brojne dodatne popuste na delove i njihovu ugradnju u ovlašćenim servisima. Prvi put vlasnici Hondi starijih od 2008. moćiće da ostvare specijalne popuste na sve delove sa ugradnjom.

U toku zimske akcije koja će trajati do 31.1.2012. godine vlasnici Honda vozila će moći da urade zimsku proveru svih vitalnih tačaka svog automobila u ovlašćenom servisu, po najvišim standardima japanskog proizvođača, po ceni od 929 dinara. Akcija obuhvata i popuste do 20% na rezervne delove koji su najtraženiji u zimskom periodu i njihovu ugradnju, specijalne pakete za putovanja, kao i kozmetiku za održavanje automobila. Za vlasnike svih Honda automobila starijih od 2008. godišta obezbeđen je i specijalan popust od 10% na sve delove i njihovu ugradnju.

Pravo uživanje u vožnji Honda automobila podrazumeva pravilno održavanje vozila i korišćenje originalnih rezervnih delova. Uz to i opsežna istraživanja pokazuju da je daleko isplativije održavati vozilo u ovlašćenom servisu i da je to jedina garancija trajnosti i pouzdanosti automobila.

Izvor: Delta Automoto PR

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)