Datum:

22.11.2016. 22:36

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Vozila koja na aerodromima dočekuju i sporovode avione nakon sletanja, obično su neki dosadni modeli automobila. Ali ne i u Bolonji.

Zaljubljenici u sportske automobile oduševiće se kada slete na aerodorom u ovom gradu, s obzirom da je kao pratnja avionima prilikom manevrisanja po pisti dodeljen jedan Lamborghini.

Žuti Huracan, sa oznakama i svetlosnom signalizacijom koju bismo na italijanskim aerodromima očekivali da vidimo na nekom FIAT-u Doblo, šepuriće se po pisti u Bolonji u narednih par meseci.

Smešten u srcu oblasti koja je dom nekih od najvećih imena italijanske automobilske industrije, bolonjski aerodrom je na svega pola sata vožnje od mesta Sant’Agata – sedišta Lamborghinija.

A u blizini je i centrala Ferrarija – Maranelo, kao i Modena u kojoj se nalazi dom firme Pagani.

U odnosu na standardni Huracan, primerak koji se može videti na pisti najviše se razlikuje po svetlosnoj signalizaciji na krovu, a kako se navodi, automobil je na pozajmici aerodromu do januara 2017.

Ovo nije prvi put da Lamborghini u promotivne svrhe koristi neki svoj model kao prateće vozilo na pisti. Pre Huracana, jedan Aventador je istu dužnost obavljao tokom sedam dana 2013. godine.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)