Datum:

21.09.2015. 11:20

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3740 pregleda

Na platou ispred Hyundai centra na Novom Beogradu, u Ulici Milutina Milankovića, 17. septembra 2015 godine, premijerno je predstavljen široj javnosti novi SUV model Hyundai game – Novi Tucson.

Proslavi povodom početka rada novog Distributera Adriatic Motors prisustvovali su uvaženi gosti: njegova ekselencija ambasador Republike Izrael gospodin Yossef Levy, gospodin OH Jaewook, na čelu Regionalnog centra Hyundai Motor Company za Centralnu i Istočnu Evropu, region kojem pripada Srbija i gospodin Zvika Livnat, predstavnik vlasnika Adriatic Motors iz kompanije Taavura group.

Ova godina je izuzetno značajna za Hyundai brend u Srbiji. Novi distributer Adriatic Motors u vlasništvu Taavura Holdings osvojio je poverenje Hyundai Motor Company da nastavi dalje u pravcu razvoja Hyundai brenda u Srbiji.

Od jula ove godine Adriatic Motors za distribuciju Hyundai vozila u Srbiji zadužen je Adriatic Motors.
Ovim povodom gospodin OH Jaewook koji je na čelu Regionalnog centra Hyundai Motor Company za Centralnu i Istočnu Evropu, izjavio je: ”Verujem da Adriatic Motors može postati lider na srpskom automobilskom tržištu sa Hyundai brendom”. Gospodin Zvika Livnat, jedan od vlasnika kompanije Taavura Holdings objasnio je potrebu kompanije za ekspanziju na srpskom tržištu: ”Uprkos teškim ekonomskim vremenima u regionu i u Srbiji, verujem u potencijal zemlje i vidim budućnost ovde u dužem periodu. Upravo zato proširujemo svoje poslovanje u Srbiji. Za nas investicija u Hyundai u Srbiji predstavlja stratešku i dugoročnu investiciju.”

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)