Datum:

23.10.2020. 9:10

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da u ovoj, 2020. godini slavimo 50. rođendan brenda Range Rover uvođenjem edicije Range Rover Fifty. Kako bi se proslavio važan jubilej, Range Rover Fifty biće ograničen na samo 1.970 vozila globalno, u slavu 1970. godine kada je originalan Range Rover izašao.

Prvi luksuzni SUV stigao je na tržište 17. juna daleke 1970, a pet decenija kasnije, originalni luksuzni 4×4 pretvorio se u najpoželjnije luksuzno SUV vozilo s paletom modela: Range Rover Evoque, Range Rover Velar, Range Rover i Range Rover Sport.

Godine 1992. postao je prvi 4×4 na svetu koji je opremljen sistemom za kontrolu vuče i automatskom elektronskom vazdušnom suspenzijom – koja osigurava neprevaziđen osećaj vožnje na putu, ali i izvan njega. U 2012. godini, najnovija generacija Range Rovera postala je prvi SUV na svetu koji je imao potpuno aluminijsku laganu konstrukciju, čineći ga lakšim, jačim i efikasnijim.

Prešao je preko ozloglašenog Darien jaza, bio je prvi automobil koji se prikazao u muzeju Luvr u Parizu, a čak je i pobedio Pariški-Dakar miting – dva puta. Sa njegovim prepoznatljivim lebdećim krovom, razdvojenim vratima prtljažnika i poznatim prednjim blatobranom, današnji Range Rover može i dalje da traži trag u njegovom početku 1970 godine.

Model Range Rover Fifty

Range Rover Fifty, biće dostupan u obe verzije šasije, standardnoj i produženoj, a kupci će moći da izaberu između više boja spoljašnosti; Carpathian Grey, Rosello Red, Aruba, i Santorini Black. U ekstremno limitiranim brojevima, Land Rover će ponuditi Range Rover Fifty u jednoj od tri Heritage boje, proizvedene iz izvornih Range Rover paleta boje: Tuscan Blue, Bahama Gold and Davos White. Veliki broj motora biće u ponudi, od benzinskih i dizel, pa čak i hibridna P400e verzija.

Mi slavimo, kupci dobijaju

Specijalna ponuda povodom 50 godina brenda Range Rover:

U čast godišnjice, kompanija British Motors od 09. oktobra 2020. godine svakom kupcu novog vozila iz porodice Range Rover poklanja 5 Benefita:

1.Popust od 7.000 € do 20.000 € u zavisnosti od modela
2.5 godina bezbrižnosti – Poklanjamo Produženu garanciju
3.Atraktivna ponuda “staro za novo”, otkup vozila svih brendova
4.Premium finansiranje S-Leasing / S Rent
5.Loyalty vaučer 500, 1.000 ili 2.000 € kao dodatni popust pri kupovini novog automobila našeg brenda u naredne tri godine + Poklon iznenađenja

Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)