Datum:

20.10.2013. 11:13

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 5806 pregleda

Često smo svedoci bahatog i nasilničkog ponašanja vozača u gradu, naročito u noćnim satima. Ovoga puta prenosimo vam snimak iz policijskog presretača koji je pratio i zaustavio vozilo nakon što je na radaru zabeleženo da se kretalo brzinom i do 140 km/h.

Na snimku se vidi kako policija prati Mercedes koji iz Stražilovske ulice u Novom Sadu skreće u Bulevar cara Lazara i zaustavlja se na semaforu kod Merkatora.

Kada su nakon jurnjave novosadskim ulicama policajci sustigli vozilo na semaforu, čekalo ih je još jedno iznenađenje – sakriveni putnik u gepeku Mercedesa.

Podsećamo da je brzina kretanja u naseljenom mestu zakonom ograničena na 50 km/h, a zastrašujuće je što se Mercedes kretao gradskim bulevarom brzinom koja je veća čak i od ograničenja koje važi na autoputu.

Iako je kazna predviđena za ovo delo 120.000 dinara ili zatvor do 60 dana, zatim 14 kaznenih poena i oduzimanje dozvole na godinu dana, postavlja se pitanje da li je čak i tako stroga sankcija dovoljna kaznena mera za ovakvo ponašanje u saobraćaju.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)