Datum:

27.02.2011. 23:10

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

1 komentara 26512 pregleda

U nameri da sačuvaju i zaštite životnu sredinu, ljudi često recikliraju delove automobila i to na potpuno prirodan i po okolinu bezazlen način. U nastavku imate priliku da pogledate neke nove načine upotrebe sekundarnih sirovina, koji imenici ”reciklaža” daju totalno novo značenje. Uživajte u kreativnosti tvoraca ovih pravih malih umetničkih dela.

Sofa

1. Želite li da sednete? Ukoliko imate delove krša koje ste nasledili od babe ili dede, možete ih pretvoriti u jedinstvenu i udobnu sofu.


 

Torba od tablica

2. Ukoliko ste plavuša i ne umete baš najbolje da se snađete sa volanom, možete to kompenzovati prilično glamuroznom ručnom torbom napravljenom od automobilskih tablica.


 

Lampa od farova

3. Više vam nisu potrebna prednja i zadnja svetla? Lampa sa ugrađenim budilnikom bi sasvim lepo mogla da ih sačuva za vas.

 

 


 

Kompjuter od točkova

4. Možda zvuči neverovatno, ali ovaj pravi kompjuter je napravljen od točkova Porsche Cayenne-a. Vidite li mu dugmiće?


 

Improvizovana gitara

5. Imate previše automobilskog krša kod se ne možete ratosiljati? Ništa zato. Možete da iskoristiti za pravljenje muzičkog instrumenta. Koncerti sa ovakvim instrumentima odnedavno se zaista održavaju u Evropi i nekim američkim gradovima.


 

Futrola za mobilni od farova

6. Postoji, dakle, još jedna odlična namena automobilskih svetala. Jedan dečko je od njih napravio… futrolu za mobilni telefon.


 

Stočić

7. Ukoliko ste vlasnik hotela i želeli biste da impresionirate svoje goste, ovaj stočić je stvoren za vas, odnosno, vaše goste.

 


 

Metalno stvorenj

8. Ovaj kreativni dizajn takođe je nastao od oronulih auto delova. Može biti odlična igračka za vašu decu (samo pazite da ih ne prepadnete) ili haj-tek detalj u vašem domu.Sto od gume i stakla

9. Treba vam novi sto? Uzmete gumu i malo stakla i eto ga.

 Sandale od guma

10. Lokalno stanovništvo crnog kontinenta ne može sebi da priušti vozilo, ali zato može par novih sandala napravljen od recikliranih guma.

1 komentar
  1. PEra

    Baš da imam hladnjak od Bugatija nemam, ali recimo kočioni disk+mehanizam može da ispadne lep sat 🙂

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)