Datum:

24.10.2013. 10:26

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 8561 pregleda

Ima li okretnijeg i zgodnijeg automobila za parkiranje u tesnim, zakrčenim gradskim ulicama od „smarta“?

Odgovor na to pitanje zna vlasnik „Avako rentakara“ Ljubomir Živković, koji je ionako prebogatu flotu od 140 vozila upotpunio s najmanjim „Mercedesovim“ čedom.

Specijalno dizajnirani i ukrašeni „smartovi“ već su „zaplovili“ ulicama Beograda.

„Avako“ je pazario čak deset „smartića“, a primopredaja je izvršena uz prisustvo generalnog direktora kompanije „Mercedes-Benc Srbija i Crna Gora“ Rolfa Jirgena Zajarlea i direktora „Avako rentakara“ Ljubomira Živkovića.

– Ovo je automobil koji je po meri Beograda. Lako se provlači kroz gužvu, lako ga je parkirati i vole ga mladi, pa smo došli na ideju da ponudimo ova vozila po specijalnim, promotivnim cenama – kaže Ljubomir Živković.

Svi oni koji se odluče da iskoriste prednosti ovog automobila, sposobnog da se odvažno uputi i na duge staze, biće prijatno iznenađeni cenom rentiranja. Jer, za jednodnevni najam ovog vozila potrebno je izdvojiti 11,99 evra!

– Mislimo da će ova specijalno dizajnirana „smart“ vozila biti veoma zanimljiva stranim turistima, ali i Beograđanima koji žele da izađu iz ustaljenih okvira i iskažu svoju kreativnost – kaže Živković.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)