Datum:

26.09.2013. 16:24

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 7089 pregleda

Britanska kompanija „Rols-Rojs“ planira da naredne godine otvori dilerske centre u Nigeriji i Vijetnamu, najavio je generalni direktor kompanije Torsten Miler-Otvos.

On je u Sankt Peterburgu rekao da kompanija trenutno u svetu ima 109 dilerskih centara, računajući i šourum otvoren u petak u tom gradu. U naredne dve do pet godina planira da njihov broj poveća na 120.

Miler-Otvos podsetio je da je „Rols-Rojs“ 2012. godine prodao oko 3.600 automobila, od čega u Rusiji oko sto. Udeo prodaje vozila u Rusiji je oko četiri odsto.

Ove godine kompanija očekuje rast prodaje, rekao je generalni direktor ove kompanije, ali nije pominjao konkretan broj.

– Mi ne jurimo brojke, čak i ako se proda samo jedan automobil više nego prošle godine, to će biti novi rekord – smatra Miler-Otvos.

Prema njegovim rečima, puštanjem u proizvodnju modela „vrejt“, kapaciteti fabrike u Engleskoj su „došli do granice“. Proširenje proizvodnje nije lako, iako kompanija ima porudžbina. Sada se radi u dve smene, a ako bude neophodno pokrenuće se i treća smena, objasnio je direktor.

On nije isključio mogućnost da u perspektivi „Rols-Rojs“ u svoj proizvodni program uvrsti i terensko vozilo, ali je pojasnio da nema takvih planova.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)