Datum:

14.05.2015. 16:24

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 3134 pregleda

Vlasnici „Opelovih” vozila pozvani su da učestvuju na nagradnom foto-konkursu, a za učesnike iz Srbije glavna nagrada je besplatan servis i dodatna oprema u vrednosti od 20.000 dinara.

Kompanija “Opel” pozvala je sve vlasnike vozila ovog brenda da učestvuju na nagradnom foto-konkursu kojim se obeležava izuzetno proizvodno dostignuće – više od 500 miliona automobila isporučenih širom sveta.

Za učesnike iz Srbije glavna nagrada je besplatan servis i dodatna oprema u vrednosti do 20.000 dinara, a vredne nagrade predviđene su i za autore još 20 najboljih radova, saopštila je kompanija.

Konkurs traje do 5. juna. Ime pobednika, kao i imena 20 nagrađenih, “Opel” će da objavi na društvenim mrežama do 5. jula.

U konkurenciju za nagrade ulaze samo fotografije vozila koja su prethodno registrovana na portalu www.myopel.rs http://www. myopel.rs sa izabranim dilerom.

Svako ko postavi fotografiju svog “ljubimca” putem “Instagrama” i “Tvitera” na temu “Moj opel”, sa obaveznim haštagovima “MojOpel” i “OpelSrbija”, učestvuje na konkursu.

Direktor “Opela” Dragan Nenadović naglasio je da je kompanija želela da uradi nešto više za sve svoje verne kupce i vozače.

– Ovo je naš način da našim kupcima kažemo hvala za lojalnost i poverenje – rekao je Nenadović.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)