Datum:

19.09.2014. 10:52

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3538 pregleda

„Gudjirov“ pneumatik za sportska terenska vozila (SUV) „EfficientGrip SUV“, koji omogućava malu potrošnju goriva i tihu vožnju, oduševljava stručnjake i potrošače širom sveta.

Pneumatik „EfficientGrip SUV“, koji su za prvu ugradnju izabrali „Audi“, „Land rover“ i „Nisan“, osvojio je i najveće auto-tržište u svetu – kinesko.

Gudjirov“ pneumatik za sportska terenska vozila (SUV) „EfficientGrip SUV“, koji omogućava malu potrošnju goriva i tihu vožnju, oduševljava stručnjake i potrošače širom sveta.

Nedavno je u Kini, najvećem tržištu za preduzeća u automobilskoj industriji, nagrađen kao najbolji u kategoriji pneumatika za SUV vozila. Nagrada koju dodeljuju ugledni stručnjaci u ovoj industrijskoj grani, Chinasuv.com i China SUV eekly, predstavlja jedno od najprestižnijih priznanja ove vrste.

auto-gume-MALAPneumatik „EfficientGrip SUV“, zahvaljujući svojoj inovativnoj tehnologiji i visokom kvalitetu, izaziva neverovatne reakcije od njegovog lansiranja na tržište 2012. godine. Pored mnogobrojnih priznanja potrošača, osvojio je, između ostalih, i nagradu revije „Motor trend“

– „Pneumatik SUV godine 2012“, a za svoj doprinos na području sigurnosti i smanjenja emisije ugljen-dioksida priznanje mu je dodelila i španska gumarska industrija.

Ovaj pneumatik, zahvaljujući inovativnoj tehnologiji „FuelSaving“, omogućava bolje iskorišćenje goriva i manju emisiju ugljen-dioksida.

Takođe ga odlikuju i napredne karakteristike koje osetno poboljšavaju prianjanje, dok istovremeno obezbeđuju tihu i udobnu vožnju. Na raspolaganju je za širok spektar vozila SUV/44, od velikih i prestižnih, pa do standardnih, kompaktnih i supkompaktnih.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)