Datum:

28.11.2014. 22:15

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 3934 pregleda

Kompanija „EuroimpeksAuto Group“, novi ekskluzivni uvoznik „Pežoovih“ vozila za teritoriju Srbije, i zvanično je predstavljena. Reč je o kompaniji sa istom vlasničkom strukturom kao u „Euroimpedž“, prvoj privatnoj kompaniji u toj zemlji koja je počela da se bavi trgovinom automobilima i lakim motornim vozilima, a koja je od 1992. godine generalni uvoznik za „Pežo“ u Makedoniji.

„Euroimpeks“ radi po ISO standardima od 2008. godine, a da je stabilan brend na tržištu, govori i dobijeno priznanje „Superbrends“ za 2013/2014. godinu.

– Vlasnička struktura ove kompanije nije prvi put na srpskom tržištu. Od decembra 2009. godine zastupamo „Micubiši motors“ preko kompanije „Inoto motors“. Svako tržište ima svoju specifičnost, a mi smo već savladali potrebe i mogućnosti potencijalnih klijenata zahvaljujući radu sa „Inoto motorsom“ – rekao je Kiril Voinovski, generalni direktor „Euroimpeks“.

– Želeo bih da naglasim da je dosadašnji uvoznik, kompanija „Verano motors“, radio svoj posao profesionalno svih ovih godina i da je imidž „Pežoovog“ brenda na zavidnom nivou. Saradnja „Verana“ i „Euroimpeks“ traje skoro 20 godina, i tu saradnju ćemo razviti još više. „Verano“ ostaje u mreži „Pežoa“ kao glavni diler u Srbiji, sa svojim prodajno-servisnim centrima u Beogradu i Nišu. Politika principala oko globalizacije uvoza i distribucije nametnula je ovu novu organizaciju poslovanja.

Primarni cilj kompanije je da formira jaku prodajno-servisnu mrežu kako bi po najvišim standardima nastavila brigu o potencijalnim i sadašnjim vlasnicima „Pežoovih“ modela.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)