Datum:

14.05.2014. 16:53

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 9681 pregleda

„Džip“ je zvanični partner „Harli-Dejvidsona“ i imaće ključnu ulogu u važnim manifestacijama legendarnog američkog proizvođača motora na takozvanom području EMEA (Evropa, Bliski istok i Afrika). Partnerstvo se zasniva na zajedničkim vrednostima – strasti, slobodi i verodostojnosti.

Dve legende ruku podruku na drumu! „Džip“ i „Harli-Dejvidson“ – to je san mnogih poklonika sveta oktana, pogotovo onih kojima vozilo na dva i više točkova služi za izazivanje potoka adrenalina, ali i za duga asfaltna krstarenja.

„Džip“ je zvanični partner „Harli-Dejvidsona“ i imaće ključnu ulogu u važnim manifestacijama legendarnog američkog proizvođača motora na takozvanom području EMEA (Evropa, Bliski istok i Afrika).

I jedan i drugi brend izražavaju slobodu i autentičnost kroz proizvode koji omogućavaju kupcima da iskuse svoju individualnost na moćan i jedinstven način. Štaviše, oni koji su izabrali modele „Džipa“ i „Harli-Dejvidsona“ izabrali su način života koji ih čini delom zajednice sa istim iskustvima, strašću i vrednostima.

Kako bi potvrdili sklonost ka vrednostima koje zastupaju ova dva brenda, na svakoj manifestaciji legendarni „džip vrangler“ otvoriće spektakularnu reviju „Harli-Dejvidsona“, koja karakteriše svaki reli ljubitelja „harlija“.

Saradnja između ova dva američka brenda tokom 2014. manifestovaće se vožnjom u modelima „džip“ i „harli-dejvidson“ koji su na raspolaganju na svim glavnim manifestacijama – u Biogradu na Moru (Hrvatska), od 12. do 15. juna, u Barseloni (Španija), od 4. do 6. jula i na „Juropijan bajk viku“ u Faker Zeu (Austrija), od 2. do 7. septembra.

U cilju dodatnog isticanja partnerstva „Džipa“ i „Harli-Dejvidsona“, na sajtu jeep-people.com i svim zvaničnim sajtovima „Džipa“ naći će se posebna rubrika s rasporedom skupova, programom i inicijativama na međunarodnim manifestacijama na kojima učestvuje ovaj američki proizvođač motora.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)