Datum:

12.12.2015. 17:28

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 2964 pregleda

Poligon “Navak” u znaku “Honde”: Prisutni su testirali HR-V po zahtevnom delu staze sa puno krivina, tzv. hendlingom, dok su “sivikom” prošli niz korisnih vežbi za bezbednu vožnju.

Kompanija “Delta automoto” je u okviru „Honda supertest dana“ organizovala test vožnje na poligonu “Navak” za svoje klijente, potencijalne kupce i predstavnike medija. Na raspolaganju za testiranje bila je celokupna gama “Hondinih” automobila sa svim agregatima koji se nalaze u ponudi, a posebna pažnja bila je posvećena novom modelu HR-V, koji je nedavno predstavljen u salonu “Honde”. Program se sastojao iz edukativnog predavanja u kom su prisutni upoznati sa svim detaljima i novitetima novog modela. Prisutni su testirali HR-V po zahtevnom delu staze sa puno krivina, tzv. hendlingom, dok su “sivikom” prošli niz korisnih vežbi za bezbednu vožnju. Model CR-V takođe je tokom vožnje pokazao svoje performanse koje ga izdvajaju od konkurencije, pogotovo na offroad poligonu.

– “Honda” konstantno teži istraživanju i primeni najsavremenijih tehnologija, kako bi stalno unapređivala svoje bezbednosne sisteme, što dokazuje i najnoviji rezultat od pet zvezdica za novi HR-V na EURONCAP testu bezbednosti, čime se ovaj model pridružio ostalim maksimalno ocenjenim modelima “honde” – kažu u kompaniji “Delta automoto” .

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)