Datum:

27.02.2015. 22:45

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 3776 pregleda

Potpuno novi “tuson” nasledio je jake proporcije i profil SUV modela, a smeli dizajn upotpunjuje utisak vozila koje je uglađeno i prefinjeno.

Južnokorejski gigant “Hjundai” predstavio je najnoviji model SUV vozila koje će se u Evropi prodavati pod imenom “tuson”.

– “Hjundai motor” ima velike ambicije za ovaj brend u Evropi. Potpuno novi “tuson” je “hrabar” nov model automobila i naš brend ambasador koji oživljava tvrdnju da novi način razmišljanja stvara nove mogućnosti. Kroz odličan dizajn i napredne tehnologije, predstavlja još jedan korak napred za “Hjundai” u Evropi – rekao je Johen Sengpihl, potpredsednik marketinga u kompaniji “Hjundai motor Evropa”.

Potpuno novi “tuson” nasledio je jake proporcije i profil SUV modela, a smeli dizajn upotpunjuje utisak vozila koje je uglađeno i prefinjeno. Prednjim delom ovog modela dominira šestougaona prednja maska, koja u kombinaciji sa LED farovima odaje prepoznatljiv identitet. Prednji branik ima oblik krila, sa ugrađenim LED dnevnim svetlima, što automobilu daje jedinstven stil i vizuelnu percepciju o širini. Pomeranjem A stuba unazad, postignuto je vizuelno odvajanje od spuštene haube, čime je naglašen elegantan profil. Usmereni oblik lukova točkova doprinosi agilnom i dinamičnom izgledu, čak i kad automobil nije u pokretu.

“Tuson” nove generacije izrađen je na potpuno novoj platformi, tako da pruža ovom SUV modelu prostrane unutrašnje dimenzije. Sve je “pametno upakovano”, što znači bolju optimizaciju prostora, kako za putnike, tako i za prtljag. Udoba n i prozračan, obezbeđuje neverovatnih 513 litara prtljažnog kapaciteta bez spuštanja sedišta.

au-Tucson-Interior_1-(

Neke od novih karakteristika su grejanje i ventilacija prednjih sedišta, jastuci za bolju udobnost tokom dužih putovanja, “pametno” otvaranje prtljažnika (otvara se beskontaktno – “smart” ključem), “smart” parking sistem (SPAS) sa funkcijama za paralelno i koso parkiranje…

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)