Datum:

10.10.2015. 11:37

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 2606 pregleda

Novi distributer “Hjundaija” za Srbiju “Adrijatik motors” predstavio je novi SUV model “tuson” uz prisustvo mnogobrojnih zvanica.

Predstavljanju novog “tusona” prisustvovali su i ambasador Republike Izrael Jozef Levi, Oh Javok, direktor Regionalnog centra kompanije “Hjundai motor” za centralnu i istočnu Evropu, i Zvika Livnat, predstavnik vlasnika “Adrijatik motorsa” iz kompanije “Tavura grup”.

Na prvi pogled novi “tuson” predstavlja veliki iskorak kompanije “Hjundai” na evropskom tržištu, na kome je SUV gama ove kompanije do sada prodata u više od milion jedinica.

Smele i odvažne atletske linije eksterijera ovom terencu daju jedinstven izgled. To je vrlo uspešan spoj prefinjene unutrašnjosti, elegancije i ergonomije. Poseduje novi sistem navigacije sa servisima “TomTom LIVE” i sedmogodišnjom gratis pretplatom na sistem. Tu je i mnoštvo “pametnih” aktivnih i pasivnih sigurnosnih sistema najnovije generacije, kao i veliki broj opcija motora od 115 KS do 186 KS.

Novi “tuson” će na tržištu Evrope biti dostupan u 11 novih nijansi eksterijera, a ovaj model će se i proizvoditi u Evropi.

Početna cena ovog vozila trebalo bi da bude oko 17.000 evra.

DIMENZIJE
* 4,475 mm je dužina
* 1,850 mm je širina
* 1,645 mm je visina

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)