Datum:

28.03.2011. 10:00

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 5831 pregleda

Zvanični uvoznik, prodavac i serviser “Yamaha” programa za teritoriju Srbije “Plattner doo” i ove godine tradicionalno će nastupiti na Sajmu “Moto Bike Expo – Novi Sad“, kao i Izložbi nautike koja se održava od 14. do 17. aprila na Novosadskom sajmu.

Na 200 m2 izložbenog prostora u Hali “Master”, posetioci će moći da se upoznaju sa vrhunskim proizvodima “Yamaha” brenda za kopno i vodu, a biće izloženo mnoštvo noviteta. Kako navode u “Platneru”, biće predstavljena kompletna linija motocikala, skutera, maxi skutera – uključujući i “T-Max 500 TechMax” za 2011. godinu i ATV vozila na čelu sa modelom “Grizzly 700 ESP Limited Edition”. Uz to, biće predstavljena i dodatna oprema za motocikle, kacige, podkape, jakne, duksevi, majice, pojasevi, pantalone i mnoštvo drugih stvari koje vožnju mogu učiniti bezbednijom i komfornijom.

Pored toga, “Yamaha” će izložiti najbolje iz svog proizvodnog programa za nautičare. Na štandu će se naći vrhunski jet-skuteri, uključujući tu i najnovije VXS i VXR modele, vrhunski vanbrodski motori u svom ogromnom rasponu dostupnih snaga, pa će tako biti izložen i moćni agregat “V8 350″, zatim električni vanbrodski motori, “YAM čamci”, dodatna oprema, sredstva za održavanje nautičke opreme i plovila…

U “Platneru” najavljuju da će tokom Sajma odobravati i niz pogodnosti i popusta za kupovinu kako moticikala i prateće opreme, tako i proizvodnog programa za nautičare.

Izvor: Motor blog

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)