Datum:

27.11.2015. 16:27

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 2526 pregleda

Kombinacija posebno podešenog upravljanja i vešanja, lake konstrukcije, balansirane raspodele težine i motora sa turbo punjačem pruža dinamično iskustvo vožnje.

Novi “fijat 124 spajder” oživljava proslavljeno ime modela, prenoseći klasični italijanski stil i performanse na novu generaciju. Odajući počast originalnom modelu 124 Spider skoro 50 godina nakon njegovog predstavljanja, pruža vrhunsko iskustvo italijanskog roudstera i uzbudljivu vožnju, tehnologiju i bezbednost u kombinaciji sa italijanskim dizajnom.

U području Evrope, Bliskog istoka i Afrike, “fijat 124 spajder” je dostupan uz dokazani 1,4-litarski MultiAir turbo motor sa četiri cilindra, što je prva primena ovog motora u vozilu sa pogonom na zadnjoj osovini. Motor proizvodi 140 konjskih snaga i 240 Nm obrtnog momenta, a dolazi uz šestostepeni manuelni sistem prenosa.

Vešanje modela “124 spajder” koristi konstrukciju sa duplom viljuškom napred, i multilink konstrukciju nazad, i posebno je podešeno za veću stabilnost pri kočenju i skretanju. Upravljanje je lako i ima dobar odziv, zahvaljujući servo sistemu (dvostruki zupčanik).

Kombinacija posebno podešenog upravljanja i vešanja, lake konstrukcije, balansirane raspodele težine i motora sa turbo punjačem pruža dinamično iskustvo vožnje.

A za vožnju u otvorenom vozilu, platneni krov na modelu “fijat 124 spajder” omogućava lako rukovanje i zahteva minimalan utrošak snage.

“Fijat 124 spajder” nudi napredna rešenja bezbednosti i sigurnosti, uključujući i prilagodljive farove.

U znak proslave povratka ovog klasika, biće ponuđena 124 vozila u okviru ograničene serije Anniversary. Svaki primerak će biti individualno numerisan, sa komemorativnom značkom, eksterijerom u boji Rosso Passione i sedištima od vrhunske crne kože. Novi “fijat 124 spajder” u prodajne salone na području Evrope, Bliskog istoka i Afrike stiže na leto 2016. godine.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)