Datum:

01.04.2015. 22:42

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 4600 pregleda

Na tržištu se pojavio “doker stepvej”, za one koji su i od otkrovenja “dokera” očekivali nešto više. U “Dačiji” ističu da je ovom verzijom “doker” potvrdio “svoju nezavisnost i da je pokazao snažan temperament”.

Već smo navikli da sa Karpata duvaju najpovoljniji automobilski vetrovi. Rumunska “Dačija” pod patronatom francuskog “Renoa” ponovo je obradovala svoje, sve brojnije poklonike.

Na tržištu (šepurio se i nedavno završenom beogradskom Salonu automobila) pojavio se “doker stepvej”, za one koji su i od otkrovenja “dokera” očekivali nešto više.

U “Dačiji” ističu da je ovom verzijom “doker” potvrdio “svoju nezavisnost i da je pokazao snažan temperament”.

Inspiracija su bili moderni “krosoveri” u kojima svakako “Reno-Nisan alijansa” ne oskudeva.

Ova nova verzija se ističe specifičnim dizajnerskim obeležjima koja odmah naglašavaju o kakvom automobilu se radi.

Prednji i zadnji branici u boji vozila i SUV obloga napred i pozadi, prednja maska i gornja ukrasna lajsna maske u crnoj boji, prednja svetla za maglu sa okvirima od saten hroma, a tu je i zaštita lukova blatobrana u crnoj boji, zatim donji deo karoserije u crnoj boji i neizbežno: krovni nosači, retrovizori i aluminijumske felne u boji tamnog metala.

“Doker stepvej” je dostupan u bojama plava “azurit”, “alu siva”, tamnosiva “comete”, bisernocrna, ledeno bela i sa karakterističnom nalepnicom Stepvej na prednjim vratima.

Sa novim prednjim delom i specifičnom karoserijom, štitnicima napred/nazad, svetlima za maglu i dvobojnim branikom, proširenim blatobranima, elementima u boji tamnog metala (aluminijumske 16” felne, retrovizori i dvobojni krovni nosači) i sa svojom ekskluzivnom plavom metaliziranom azurit bojom, “doker stepvej” s ponosom kažu u “Dačiji”, prikazuje kompaktan i prepoznatljiv avanturistički dizajn, u skladu sa linijom “sandero stepvej”.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)